top of page
327545887_740431164468417_8622105470264123982_n.jpg

Hello

Ik ben altijd een heel spiritueel persoon geweest. Ik geloof dat het universum op een geheel eigen manier over onze levens waakt en ons geesten en engelen stuurt om ons te helpen. Ik heb van het universum de gave gekregen om met de buitenzintuiglijke wereld contact te maken en ik vind het heerlijk als ik mijn klanten in verbinding kan brengen met hun eigen universele energiestroom. Mijn focus ligt op het vergroten van het bewustzijn en helen door liefde. Ik leer anderen graag hoe zij zich open kunnen stellen en zo hun spirituele potentieel ten volle kunnen benutten.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

My Story

Mijn doel in het leven is om mensen gelukkig te zien. Als iemand verdriet heeft dan krimp ik ineen, en ik zal alles doen om die gelukkig te zien.  Ik wil mensen helpen die van hun levenspad af zijn gegaan weer in de rechte  richting te sturen zodat ook zij weer de toekomst positief en gelukkig tegemoed zien. Blije mensen maken mij blij en ik wil elke dag blij zijn. Ik woon in Friesland tussen de koeien en natuur, frisse lucht en vogels, zwanen, eenden en ganzen.. Daarom wil ik dit graag delen met jullie en geef ik iedere weekend een meditatie retraite. Dat je thuiskomt ontspannen , relaxed en zoveel meer over jezelf te weten gekomen

Leer om te ontspannen is de nieuwe doen van 2023

Ik heb mijn jeugd doorgebracht in Zuid-Afrika. Daar heb ik een feeling gekregen met het aardse en het dierenrijk. Ik schilder veel en hou ervan om wilde dieren te schilderen, maar ik heb hier ook al heel veel katten, honden, paarden en koeien geschilderd. Mijn kracht zit in het schilderen van de ogen. Dat kan ik heel goed om dat ik vind dat je persoonlijkheid uit je ogen straald.

Ik ben helderwetend en helderhoren alhoewel ik helemaal doof ben. Nee schrik niet ik kan horen via mijn gehoorapparaten. U hoeft de cursus niet in gebarentaal te doen. Alle cursussen hou ik klein zodat iedereen geholpen kan worden tijdens de les. De lessen zijn gezellig en zo relaxed mogelijk. Ik hoop u snel te ontmoeten. 

Marqueritte 

bottom of page