top of page
Green Juices

Let’stalk

Wat betekend het woord HOLISTISCH ?

Holisme komt van het Griekse woord 'holos', dat 'geheel' betekent. De holistische theorie is een visie die de mens als geheel beschouwt. Dus je lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één. MARQUERITTE werkt altijd met een holistische benadering.

Wat is Natuurgeneeskunde?

De natuurgeneeskunde gaat uit van een holistische benadering. Dat wil zeggen dat ze zich niet alleen op het zieke orgaan richt, maar ook op de totale samenhang van lichaam en geest. Bij deze geneeswijze staat het 'zelfgenezend vermogen' van het lichaam centraal.

Wat is Kinesiologie?

Neuro Kinetische Therapie is een vorm van manuele therapie die door spiertesten onderzoekt welke aanspanningspatronen je lichaam gebruikt. Compensaties die klachten geven komen zo aan het licht en kunnen gecorrigeerd worden. Individuele oefeningen zorgen ervoor dat je spieren weer optimaal gaan samenwerken.

Wat is voedingsleer?

 

Voedingsleer is de kennis van de voedingswaarde van voeding en fysiologische, biologische en chemische processen die in de menselijke stofwisseling plaatsvinden indien het voedsel wordt opgegeten.

Unleash Your Best

Mannen hebben ook behoeftes?

Welkom Mannen voor jullie is eer ook verschillende soorten sessies scheren tot een totale ontspannings sessie sauna en scheren.  De grote vraag is wat is authentiek scheren dat is scheren met een scheermes zoals op de foto,schuim, warme handdoeken, Het is een tijd van ontspanning terwijl je word geschoren. Je huid word gereinigd, ingesmeerd en als je een baard hebt word je baard vertroeteld met speciale baardolie. Net als in de films bij de cowboys met aan het eind een heerlijke aftershave en je kan er weer tegen. Laten we zeggen een meditatie van een uurtje of zo. Je kan luistern naar muziek of helemaal niets. En daarna een whiskey and you're on you way home.  Hope to see you soon. 

Mannen voor jullie is er ook .....Dit .........

Authentiek
Scheren

 

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!

bottom of page