top of page

Gezichtbehandeling: bij alle behandelingen word een complete huid analyse gemaakt. 

Naaldloze Mesotherapie

acne,, donkere vlekken, rimpels, probleem zones

Geavanceerde Microneedling systeem

acne,, donkere vlekken, rimpels, probleem zones

Wimper extensions en wenkbrauwen.
 

u dient voor ik uw wimers plaats langs te komen voor een allegie test. Dit is om te kijken op de wimperlijm geen problemen gaan geven. Dit brengt geen extra kosten mee maar wel veiligheid voor uw ogen en huid. 

Cavitatie Vetreductie en Celluliet

Drie verschillende zones 

Microdermabrasie
 

afslijpen van de buitenste laag ( het epitheel) van de huid) 

Haar extensions
6D en 8D extensions

 

Als u uw kleur kiest voor de extentions word het besteld en gemaakt dit duurt ongeveer 2-3 weken. De perfecte kleur en de perfecte lengte.  Daarna kan het binnen 1 week erin gezet worden. U betaald kostprijs voor uw haar. 

Mannen hebben ook behoeftes?

Welkom Mannen voor jullie is eer ook verschillende soorten sessies scheren tot een totale ontspannings sessie sauna en scheren.  De grote vraag is wat is authentiek scheren dat is scheren met een scheermes zoals op de foto,schuim, warme handdoeken, Het is een tijd van ontspanning terwijl je word geschoren. Je huid word gereinigd, ingesmeerd en als je een baard hebt word je baard vertroeteld met speciale baardolie. Net als in de films bij de cowboys met aan het eind een heerlijke aftershave en je kan er weer tegen. Laten we zeggen een meditatie van een uurtje of zo. Je kan luistern naar muziek of helemaal niets. En daarna een whiskey and you're on you way home.  Hope to see you soon. 

Mannen voor jullie is er ook .....Dit .........

Authentiek
Scheren

 

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!

bottom of page