top of page

FAQ

Kan je gedoogde kruiden gebruiken om thee te maken?

Ja zekker kan dat. Je moet wel de thee tenminste 10-15  minuten laten trekken. Je kan ook verze kruiden zoals brandnetel, perpermunt en gember gebruiken in je thee,

Candle Burning Ritual

Uit hoeveel lessen bestaat de Spirituele ontwikkelings  Cursus?

De cursus bestaat uit 10 lessen van 4 uur. Er zijn ochtend lessen van 11:00 tot 14:00.  Er is natuurlijk voldoende tijd voor een bakkie thee of koffie met wat lekker erbij. 

er zijn ook avond lesses te volgen van 18:00 tot 22:00

Crystal Ball in Psychic Hands

Wat als ik niet kan komen op de beschikbare dagen.

Stel dat je graag een cursus wil doen maar jij kan niet op maandag ochtend maar wel op vrijdag ochtend dan zet ik jou op een wachtlijst. Misschien zijn er anderen die ook op dezelfde tijd willen komen. In deze tijd moeten wij leren om flexibel te zijn aangezien iedereen het druk heeft. 

Psychic Ritual

Moet ik veel schrijven tijdens een cursus ?

Nee hoor, Je krijgt van mijn een boekje waarin je dingen kan opschrijven als je dat wil.

 Je krijg van mij ook  een map waar veel in staat wat je moet weten. Maar ervaringen en emoties en verhalen zullen langs komen en het is voor jou of je dat leuk vind om op te schrijven voor later. 

Mag ik een medium alles vragen
Natuurlijk kan dat, je mag altijd alles vragen. Een medium zal nooit uw prive leven op straat gooien. Het is belangrijk dat er  vertrouwen is tussen u en uw medium. 

Medium hoe krijg je dingen door?
Een medium krijgt antwoorden door via beelden of symbolen. Soms kunnen wij voelen wat u voelt. Dit wekt allemaal via energie die wij opvragen. Door te mediteren komen wij in een hogere dimentie en door dat te doen komen wij in aanraking met  een energie die de gewone man niet voelt. Het vergt heel veel energie .                                                                                     
bottom of page