top of page

Weekend Retraite - It Paradyske

U kunt kiesen uit 2 chalets een met een Hemelbed en de anderen met 2 boxsprings die tegen elkaar aan staan.Komt u met vriend of een vriendin kunnen wij tussen de twee boxsprings een bedkastje zetten. Komt u als stel dan zorgen wij ervoor dat de bedden niet uitelkaar schuiven.  
De chalet naast de jacuzzi  heeft twee boxsprings en kijt uit op een mooie groene tuin. . De hemelbed chalet staat tussen bomen en planten en heeft een weids uitzicht. 
  Beide bedden in Chalets zijn 180x 200 meter. 

Wat is een Retraite of een Retreat.?Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening. Een daarvoor geschikte omgeving kan een oud gebouw of een speciaal daarvoor opgericht retraitecentrum zijn. Een retraite biedt vaak de gelegenheid om in een groep met de hulp van een leider gedurende een aantal dagen intensief te mediteren

Maar niet iedereen wil in een groep mediteren en bezig zijn. Daarom hebben wij  besloten nooit meer dan 4 mensen  tegelijk in een Retraite te doen. (tenzij het vrienden of familie zijn)

Wij hebben twee Meditatie Huisjes. Die zijn voorzien van eeigen toilet en  Douche cabine. Twee super heerlijke bedden, matrassen zijn medische matrassen met een traagschuim topper. Wij willen u twee dingen geven dat is LUXE en PRIVACY. 

Wat krijgt u hiervoor. 

* 2 overnachtingen in een luxe chalet met eigen terras. 

* Rustige omgeving met weids uitzicht over landerijen.

* 2x ontbijt op bed

* 2x avondeten - met iets te drinken ( prive of met ons samen eten)

* koffie, Thee, spa water overdag

* Vrij toegang tot Amerikaanse jacuzzi

* Vrij toegang tot infrarood sauna. (Full Spectrum)

* Vrij toegang tot Gym

* Vrij toegang to Buitendouche (warm en koud )

* Meditatie na ontbijt (indien gewenst)

* Meditatie na avondeten (indien gewenst)

* Handdoeken en beddengoed word voorzien.

* TV 55 cm Streaming mogelijk

* Wifi in Chalet

* En om warm te blijven uw eigen Pellet kachel. Een natuurlijk romanties vlammetje.

The most Luxurious Meditation Retraite you will ever find.

Extra's: Workshops

              Gezichtsbehandelingen

               Rug,Schouder en Nek Massages

                Spirituele Readings/pendelen of Tarot

 

In JAAR VAN OPRICHTING realiseerden   wij  dat mensen de tijd en ruimte willen (en nodig hebben) om hun dagelijkse routine te onderbreken. Daarom is  It Paradyske opgericht, zodat onze gemeenschap van deelnemers zichzelf kan reflecteren en opnieuw kan aarden in een mooie en serene sfeer. Fysiek en mentaal welzijn zijn van het grootste belang voor een gezond leven en vereisen veel oefening en toewijding. Onze Spirituele retraite biedt de setting en begeleiding die je nodig hebt om je lichaam, geest en ziel te versterken.

It Paradyske heeft de eerste retraite tijdens corona georganiseerd en sindsdien hebben we de ervaringen van onze gasten mogen verrijken. Elke retraite is een unieke uitdrukking van de schoonheid en het wonder dat het leven te bieden heeft, met een vleugje begeleiding en inspiratie. We begrijpen dat de tijd en ruimte om te ontsnappen aan de drukte van het leven beperkt kan zijn, daarom besteden we zoveel tijd en moeite aan alle voorbereidingen. We weten zeker dat we iets goed doen, want de meeste van onze gasten blijven terugkomen voor meer!

weiland It Paradyske
IMG_4367.HEIC
It Paradyske in Zuidwest Friesland
220852462_256387786297958_7333536872434075268_n.jpg

Weekendje weg met jacuzzi en sauna. Luxe en privacy!

Wij hebben veel gereisd en dachten,  wij doen het beter met super medische matrassen en topdek matras zodat u goed slaapt en  u kunt kiezen uit drie verschillende kussens. Een grote 55 incht Tv met afstandbediening. 

 Zelfs  met de wastafels hebben wij niet geschroomd om  het een feest te maken, dubbele wastafel helemaal van hout,  en een douche met massage stralen. Een luxe toilet in uw chalet. Ook is er een klein zitje voor de tv.

Niet te vergeten dat om u chalet heerlijk te verwarmen heeft u uw eigen pellet kachel zodat u altijd heerlijk warm erbij kan zitten.

Buiten kunt u heerlijk op de bank zitten en genieten van al het groen om je heen maar u kunt ook in de Full Spectrum Infrarood Cabine. Deze cabine is heerlijk om om een uurtje heerlijke niets te doen en heerlijk te genieten. De cabine gaat toe 60 graden. In de zomer kunt u ook genieten van onze buiten douche, met warm en koud water. Ook hebben we een kouden buiten jacuzzi voor de hele warme dagen om even heerlijk in af te koelen. U kunt heerlijk door onze tuin heen lopen .

U heeft u eigen terras waar u heerlijk kan zitten en ook uw ontbijt mag eten als u dat leuk lijkt. Uiteraard mag u overal uw stoel neerzetten als u de zon wilt volgen. 

De naam It Paradyske hebben we niet voor niets gegeven, de gasten zelf vinden het hier een paradijs. 

Wilko en ik hopen u hier eens te mogen verwelkomen en we beginnen met koffie/thee met gebak. 

Groeten Marqueritte.  € 450,-

bottom of page