top of page

SERVICES

Body and Mind Connecion

Optimal health and wellness are achieved when we align our environment, body, and spirit as one. Through an integrative approach, I give you the tools to begin your journey to a new you—the real you. Find out more below.

Optimale gezondheid en welzijn wordt bereikt wanneer we onze omgeving, lichaam en geest als één op één lijn brengen. Door middel van een integratieve benadering geef ik je de tools om je reis naar een nieuwe jij te beginnen - de echte jij. Lees hieronder meer.

Contact
img065.jpg
Relaxation%2520_edited_edited.jpg

HELE DAG ONTSPANNING IT PARADYSKE

A Personal Approach

Dagje onstpanning in sauna +jacuzzi + Lomi-Lomi massage. Water koffie of thee en een heerlijke lunch . Relax and heal your body,  Je komt aan in it Heidenskip en je voelt alsof je in het buitenland bent en daar bij de bomen daar zijn wij dan.  We beginnen met een kop koffie of thee en ik leg alles uit wat er gaat gebeuren en wat en waar je het kan doen. Het buiten gebeuren en/of het binnen gebeuren. Het is jou dag en jij mag zeggen wat je het eerst wil dan dan begint je dag.........
Van 10:00- 18:00
199,--

Woman in a Sauna

HALVE DAG PERSONAL WELLNESS IT  PARADYSKE IN IT HEIDENSKIP

For a Better Tomorrow

Halve dag ontspanning weg met de strees van de alledaagse sleur,de spanning met wereldse gebeuren en dan met een Sauna en een heerlijke rug,nek en schouder massage van 45 minuten dan weer heerlijk in de sauna met eucalyptus. incl water thee en koffie. Dan loopt u hier weg hoofd omhoog "ready to rock and roll" Liever een halve dag dan nooit. 105,- euro

Group Therapy

SPIRITUAL COUNSELING

Namaste

 Spirituele Counseling is niet alleen maar readings en pendelen. Als een Medical Medium luister je naar wat mensen te vertellen hebben, de pijn hun verdriet, de verlangen naar en boosheid en kwaad zijn op iemand en het maar niet kunnen loslaten. 

IMG_0787.HEIC

GEZICHTSMASSAGE

A Personal Approach-Aryuveda- Iyura

 LaYuna massage roller van koper uit India die speciale kracht uitstraald. Dan met verschillende gezichts olien masseren wij uw gezichtsspiere, nek en decolliete. De olie is gemaakr uit verschillende kruiden wat ook een heerlijke reuk heeft. Niks is lekkerder als iemand die je een heerlijke gezicht, neck massage geeft.  Bel om een afspraak te maken.  Een gezichts Massage met Aryuveda producten kost 65 euro  

Acupressure Neck Massage

ACUPRESUUR

Acupressuur lijkt op massage. Doel is een verbetering van het 'welbevinden van lichaam en geest'. Er bestaan speciale opleidingen voor acupressuur. Vaak zijn het acupuncturisten die deze cursus gevolgd hebben. Het maakt onderdeel uit van de Chinese geneeskunde, net als het verwante Shiatsu. 

De basis van de acupressuur ligt in de traditionele Chinese geneeskunde. Volgens de filosofie die hieraan ten grondslag ligt, bevinden zich in de huid van het hoofd, de rug, borstkas, armen en benen een twaalf- of veertiental energiebanen of meridianen, die in de vingertoppen en tenen eindigen. Elke meridiaan geeft energie door aan een hoofdorgaan en andere organen en spieren. De meridiaan heeft een aantal punten in de huid, die acupunctuur- of acupressuurpunten worden genoemd. Vanuit deze punten kun je de hoeveelheid energie in de organen laten toe- of afnemen. De duur van de behandeling varieert sterk.

 75 eur

Hypnotizing Patient

HYPNOTHERAPIE

Het is niet eng want u hoort mij ten alle tijden.

Hypnotherapie is een behandelvorm waarin je onder hypnose, of trance, meer inzicht in jezelf krijgt en aan je klachten kunt werken. Ken je dat gevoel? Je bent zo verdiept in een boek of je favoriete serie dat je na drie keer roepen pas doorhebt dat iemand het tegen jou heeft. Je bent zo gefocust dat je alles om je heen even vergat. Met deze vorm van therapie brengt jouw therapeut je in een vergelijkbare trance. Op deze pagina lees je wat hypnotherapie precies is en wat je ermee kan bereiken.

Wat is hypnotherapie en hoe werkt het?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde klachten te behandelen. Je kunt hiermee jouw onderbewustzijn aanspreken en hiermee jouw gevoelens en klachten beter leren kennen. Deze therapie wordt bij onder andere angstklachten, depressieve gevoelens, lichamelijke klachten, slaapproblemen en stress gebruikt.

Tijdens een hypnotherapiesessie brengt de behandelaar je in een lichte trance waarin je de volledige controle behoudt. Jouw therapeut stelt vragen en je leert jouw gedachten en gevoelens beter onder woorden krijgen. Hierdoor leer je ook beter begrijpen waar ze vandaan komen.

Stoppen met Roken

Ontspannings sessie

Het verlede achter u laten

Angsten overwinnen

Outdoor Massage

MASSAGES

The best massages in Friesland

Voor meer inforrmatie over alle massages en acupressure ga naar www.bodyandmindmassages.com

This is your Service Description. Use this space to explain this service in more detail.

IMG_0571.JPG

Finse  SAUNA

For a Better Tomorrow

Wij hebben een gezellige kleine sauna met een rustruimte. 

Prive Sauna 65,--

in combinatie met een andere service 35,--

IMG_1711.HEIC

MEDITATION RETRAITE

Weekenden Vrijdag tot Zondag avond

Rust en ontspanning, Stilte en Stilte, Het is een Retraite maar voelt als vakantie met een verschil u komt uitgerust thuis.

Hot Tub

PERSONAL STEAMBATH

A Personal Approach

Stoombad 65,--

Stoombad in combinatie met een andere dienst is 35,--

  

Fortune Telling

CURSUS PENDELEN

Voor een groep van min 4 personen

Not everyone has the same needs. In fact, it’s hard to find two people who benefit from the exact same approach to health! Let’s get to know each other and together we’ll build out your personalized wellness plan.

Group Therapy

PRIVATE JACUZZI INDOOR

At Your Convenience

Indoor Jacuzzi 65,--
Indoor Jacuzzi  35,-- in combinatie met andere service

Group Discussion

CURSUS INTUITIE

bij een groep van 4 personen

Laat je intuitie spreken. Ga je links of rechts. Mensen zijn twijfelaars dus voor dat je het weet ga je recht door. 
35,-- p.p

Meditation Group

CURSUS MEDITATIE

Bij een geop van 2 personen

Meditatie is niet alleen maar je ogen dicht doen en wachten totdat 10 minuten voorbij is.  Meditatie is veel meer, in hogere sferen komen, contact maken met het Universum, Het Universum om hulp vragen ensovoorts. Er zijn veel soorten meditatie en dat leer je in een Cursus Meditatie.  En we houden het leuk en gezellig.  35,--pp

Smiling Groomer

CURSUS POSITIVITEIT

Jou pad naar gelukkig zijn,

Gelukkig zijn is niet vanzelfsprekend alhoewel veel mensen dat denken. Dus hoe worden we dan gelukkig.
35,--p.p

Pink Lace Lingerie

SEX THERAPIE (HULP)

A Personal Approach

Seks is niet alleen seks, seks is een beleving die je voelt van je hoofd tot aan je tenen, je komt in eentrillende  trance en je hoopt dat het nooit stopt, dat is geweldige seks.  Je wilt meer en meer. 

Holding Hands

CURSUS PENDELEN

Ja of Nee

Moet je gaan of niet gaan, moet je die auto kopen of niet kopen, je kan leren pendelen.

Aromatherapy

AROMATHERAPIEBAD

Diep inademen

Heerlijk in een warm bad met de geur van jou favorite aroma olie.  Goed voor je huid , goed voor je sintuigen.
65 euro, inclusief olie inclusief handoeken
Aromatherapie in combinatie met een  andere 30,--

Bathtub -  jacuzzi in garden. Water in b

BUITEN JACUZZI ( AMERIKAANS) 5 PERSONEN

A Personal Approach

With years of experience, I’ve slowly begun incorporating different strategies into my practice as a professional Wellness Consultant. During our sessions, we’ll map your needs to come up with a program that works for you.

Holding Hands

 PERSONAL WELLNESS & LIFE COACHING

For a Better Tomorrow

Not everyone has the same needs. In fact, it’s hard to find two people who benefit from the exact same approach to health! Let’s get to know each other and together we’ll build out your personalized wellness plan.

Of je huisvrouw of manager bent, popster of topsporter, of een topsporter in de maak en personal life coach kan zorgen dat dingen weer gaan gebeuren in uw leven.

Het voelt misschien alsof het leven steeds meer achteruit gaat als vooruit, u voelt zich s'ochtens  helemaal niet fit en u heeft " mind fog" een mistig hoofd. U strompeld het hele dag door en u doet alsof alles nog fantasties gaat en geen vuiltje aan de lucht. Maar als mensen eens wisten hoe jij  je echt voelt.

S'avonds komt u thuis en het leven valt als een jas van uw lijf, u zakt in uw stoel weg en blijft daar zitten totdat u mag gaan slapen, totdat de volgende dodende dag u weer tot orde roept.

En zo gaat uw leven dag in en dag uit, er komen minder mensen langs en u gaat niet meer bij mensen langs. U ziet de nut er niet meer van in.


Zo gaat u een negatieve spiraal tegemoed, of misschien zit u er al in en het is niet meer te stoppen u glijd langzaam, naar beneden

, wij weten dat u   sneller en snellen naar beneden zult glijden naar een 

halte dat depressie heet  of misschien ben u daar al. 

Depressie is te verhelpen maar dan moet u wel iemand toelaten om u te helpen. En ten slotten u moet wel geholpen willen worden , u moet weer willen leven, genieten, lachen, positief willen denken en doen. Als u dan hier een plaats wil nemen help ik u stap voor stap weer omhoog naar een gelukkige positieve toekomst. Begin NU!!

Medium Marqueritte

Namaste

Ready to make strides with your health and wellness?

bottom of page