De Sekstherapeut

op lokatie maar ook met videobellen

Net zoals het lichaam en de geest een impact heeft op ons seksueel functioneren, heeft het gedrag en de keuzes die we maken een invloed op onze seksualiteit. 

Ook Genderverschillen en leeftijd spelen een rol bij seksualiteit. Seksueel verlangen bij mannen en vrouwen sit anders in mekaar.  De seksuele motivatie van mannen is ook groter dan die van vrouwen .

Op latere leeftijd duiken seksuele kwaaltjes op .

Zowel mannen als vrouwen ervaren seksuele problemen , Is er spraken van angst, schaamte of pijn. 

Heeft u een probleem of hebben jullie samen een probleem word er eerst een intakegesprek gedaan .  Er bestaat niet zoiets als "normale" seksualiteit. Er bestaat een enorme variatie aan seksuele gedragingen. Sommige personen worden opgewonden van zaken die andere personen niet opwinden. Deze verschillende voorkeuren op seksueel gebied leidt tot een enorme waaier aan seksuele keuzes.  Zowel mentale als fysische gezondheidsfactoren hebben namelijk een sterke impact op het seksueel functioneren. 

Meerwaarde

Vertrouwensband

Goede therapeutische relatie tot stand te brengen.

Dit zijn drie belangrijke regels in de belang van een therapeutische relatie.

 Als counselor/therapeut zijn wij er waar familie en vrienden zijn blijven steken. Als counselor/therapeut moet je dieper graven. 

In een behandelingsplan vindt men: huiswerkoefeningen, onderwerpen die aan bod komen in de sessies, evaluatiemomenten, actie punten, aandachtspunten, tijdspanne, ... voor de cliënt en eventueel voor zijn/haar partner. 

Gemiddeld worden er bij seks-counseling een 5-10 sessies gegeven. Relatie coaching kan mogelijk langer duren. Bij relatie counseling kunnen de sessies oplopen omdat de problemen vaak interpersoonlijk van aard zijn. 

Hier kunt u vertrouwen op privacy ook parkeren is hier op eigen erf.

U kunt communiceren via ons eigen app, download dan de wix app. 

Of u Hetero, Homo of Lesbienne bent maakt hier geen verschil . Het gaat om de mens de Body the Mind and the Soul. 

Voor videobellen gebruikt u the App" Go to meeting"

Namaste.

Feandyk 2, 8724 LG It Heidenskip, Friesland, Netherlands

0630295424

©2017 BY MEDIUM MARQUERITTE, HYPNOTHERAPIST AND LIFE COACH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

algemene voorwaarden

privacy