top of page

Massage en Jacuzzi special

Updated: Jan 15, 2022

Hoi hoi allemaal , ja dit is nieuw onze eigen Blog. Maar niet alleen ik ga dingen schrijven

vind je het leuk om ook iets toe te voegen aan deze blog dan kan dag. Stuur je stuk naar mij toe via mediummarqueritte@gmail.com en dan publiceer ik het onder jou naam. Word wel even lid want dan komt het onder jou profiel te staan.

Het word leuk dus laat je vrienden en vriendinnen ook aanmelden voor andere leuke items die wij gaan doen. Ook ga ik bijeenkomsten regelen met leuke meditatie dagen, muziek en dans dagen. Wij moeten blijven bewegen en we moeten blijven lachen en dat is wat wij gaan doen, maar dan is het leuker als we een grote groep zijn dus hopaa aan de bak.

Wil je een leuke middag met massage en jacuzzi dan heb ik een leuke aanbieding voor jullie

Ontspanning massage in combinatie met jacuzzi en relaxen en dan onder de buitendouche ( er is warm water hoor) voor 90 euro met een flesje bron water.

Tantra massage in combinatie met jacuzzi en buitendouche voor 175 euro.

De zomer is nog niet voorbij en er komen nog veel mooie dagen.

Je kan ook met an tweeën komen en dan een kleine lunch,brunch of snack erbij nemen.

Pluk de dag, Geniet het leven, kom hier in It Paradyske in It Heidenskip, doe je ogen dicht en luister naar de gezang van de vogels en de wind door de bomen maar je zit heerlijk uit de wind in het zonnetje en wanneer het te warm word kan je altijd de koude bad proberen.

Ik wens jullie een hele fijne dag en ik hoop om jullie allemaal gauw weer eens te zien, in een heerlijke ontspannen sfeer,

Namaste

Marqueritte your healer for life.3 views0 comments
bottom of page