• MGB

Aardetekens

Aardetekens zijn de betrouwbare, wijze en stabiele groep van de dierenriem. Tauruses, Maagden en Steenbokken staan ​​bekend om hun aardse energie, hun betrouwbaarheid en betrouwbaarheid - en mogelijk hun liefde voor routine en stabiliteit.


Er is een reden waarom de AstroTwins avontuur aanbeveelden omdat de resolutie van Nieuwjaarsborden de aarde nodig heeft! Deze geaarde tekens hebben de neiging comfortabel te worden (en daar te blijven). Dus namen we contact op met de auteur van Inner Witch en Bewitching the Elements, Gabriela Herstik om haar aanbeveling te krijgen voor de aardetekens die er zijn (of iemand anders, echt) die een beetje spontaniteit nodig heeft.


"Voor aardetekens," zegt ze, "kan er een gevoel van comfort zijn. Het kan gemakkelijk zijn om te blijven doen waar je je veilig bij voelt." Met dat in gedachten zouden aardetekens goed worden gediend door nieuwe dingen te proberen.


Schud je routine op.

"Er is zo'n dunne lijn tussen comfortabel zijn en je veilig voelen, en dan ook willen uitbreiden," zegt Herstik. En aangezien aardetekens al een zeer ritueel en gestructureerd teken zijn, kan het 'meest geschikte' ritueel misschien buiten je gebruikelijke routine stappen.


Dus als je iets minder ritueel of meditatie-zwaar wilt, is het gewoon een goede plek om uit je comfortzone te komen. "Een activiteit proberen, zoals een nieuwe les volgen, een nieuw boek lezen of naar een museum gaan waar je nog nooit bent geweest, is zijn eigen soort ritueel," voegt ze eraan toe, "zelfs als je niet noodzakelijk in een klassieke rituele ruimte zit "


En vanwege de solide aarding van aardetekens kan soms lethargie inzinken. In dit geval zegt Herstik dat prioriteit geven aan beweging ook altijd nuttig is. "Misschien is dat een nieuwe yogales, of Pilates als je het nog nooit hebt gedaan. Iets actiefs om die stagnerende energie op te schudden."


Een chakra-meditatie om op af te stemmen.

En als een meditatie nu meer je snelheid is, raadt Herstik ook een chakra-balancerende meditatie aan voor aardetekens die willen inloggen en in contact willen komen met hun intuïtie.


Ze beveelt aan om eenvoudig elk chakra te visualiseren. "Visualiseer die energiecentra, ga naar binnen om te voelen wat er mis is in plaats van buiten jezelf te kijken voor genezing. Als je je lusteloos voelt en je wat energie en creativiteit in je leven wilt brengen, visualiseer dan bijvoorbeeld oranje, geel of gouden licht dat je lichaam binnenstraalt en je oplaadt. "


En ten slotte beveelt Herstik ook aan te tikken, of de Emotionele Vrijheidstechniek, voor aardetekens die een deel van de mogelijk gestagneerde energie willen verschuiven.


"Als we onszelf dwingen om buiten onze comfortzone te gaan, evolueren we echt", zegt Herstik tot slot. "Het hoeft geen hoge inzet te zijn - je hoeft niet te parachutespringen. Zelfs als je een nieuwe weg naar huis neemt van je werk, zul je je uit die routine halen."


We zijn het daar helemaal mee eens; hier zijn zeven zelfzorgpraktijken, zoals jezelf uitslapen om je op weg te helpen.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Burnout- tijd voor vernieuwing.

Water dat stagneert, raakt verontreinigd. Gezien wij zelf voor meer dan 70% uit water bestaan, is dat ook bij ons het geval. Om gezond te blijven dient het te stromen, in jezelf en in je leven. In dez

Wat voor engel past bij jou sterrenbeeld

Wat is jouw teken van de dierenriem? Waterman (21 januari – 18 februari)Vissen (19 februari – 20 maart)Ram (21 maart-20 april)Stier (21 april-21 mei)Tweelingen (22 mei-21 juni)Kreeft (22 juni-23 juli)

Feandyk 2, 8724 LG It Heidenskip, Friesland, Netherlands

0630295424

©2017 BY MEDIUM MARQUERITTE, HYPNOTHERAPIST AND LIFE COACH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

algemene voorwaarden

privacy