SPIRITUALIST MARQUERITTE MEDICAL MEDIUM-healer

Mijn doel in het leven is om mensen gelukkig te zien. Als iemand verdriet heeft dan krimp ik ineen, en ik zal alles doen om die gelukkig te zien.  Ik wil mensen helpen die van hun levenspad af zijn gegaan weer in de rechte  richting te sturen zodat ook zij weer de toekomst positief en gelukkig tegemoed zien. Blije mensen maken mij blij en ik wil elke dat blij zijn. Ik woon in Friesland tussen de koeien en natuur, frisse lucht en vogels, zwanen, eenden en ganzen.. Daarom wil ik dit graag delen met jullie en geef ik iedere weekend een meditatie retraite. Dat je thuiskomt ontspannen , relaxed en zoveel meer over jezelf te weten gekomen

.Leer om te ontspannen is de nieuwe doen van 2022
 

Healing/Heelen

becoming whole again/
weer heel worden.

Physical, mental, emotionally /
Fysiek, mentaal, emotioneel

voor een healing sessie kunt u Medium Marqueritte bellen, dan kunnen wij samen bespreken  wat er gedaan kan worden. 
1. Wat is gaande in je leven, wat saboteerd jou chakras.
2. Laat je mensen over je heen lopen, saboteren zij jou chakras. 
Ik scan jou chakras, en  chakras zijn ook gelinkt aan organen en organen zijn gelinkt aan emotie.
Maak een afspraak hier op onze lokatie op It Paradyske, hier zult u al een andere energie voelen. 
Healing of helen kan ook op afstand gedaan worden. v

Nieuw- Vriendinnendag

Welkoms drankje 

* Gezichtsbehandeling

* Infrarood cabine-full spectrum ca.60 minzom

* Jacuzzi warm 37 graden

* Jacuzzi koud alleen zomers

* Buitendouche koud en warm water ook Binnendouche

* Massage 30 minuten, rug, schouders en nek.

   totale duur 6 uur 12:00 - 18:00 (optioneel)

* Totale privacy-just the two of you. Speak your mind

Koffie en Thee met iets lekkers

Klein geschenkje voor mee naar huis. 

Prijs: 105 euro zonder massage p.p

Prijs  135 euro met massage p.p

Kleine lunch of snack kan erbij geboekt worden. 

In combinatie met dit pakket kunnen vriendinnen ook een overnachting boeken in onze ruime. luxe chalet met eigen douche cabine, dubbele wastafel en toilet. Verwarming d.m.v een pelletkachel wat een gezellige sfeer geeft.  Kleine koelkast in chalet.  50 (week) en 65 (weekenden) chalet gebracht word, dus een heerlijk ontlbijt op bed dames.! 

Genieten in de natuur, overdag natuur geluiden en 's nachts stilte. 

Therapie- Verschillende soorten therapieën.

Therapie kan op verschillende manieren gedaan worden:

Therapie  door middel van praten met elkaar. Het is belangrijk dat je problemen bespreekbaar maakt. Als je dingen niet uit, dan kan je serieuze lichamelijke problemen ervaren. Emotie en organen liggen na aan elkaar en een negatieve emotie kan negatieve trillingen overbrengen op je organen. Kijk maar naar stress en buikpijn, pijn op het hart met liefdesverdriet. 

In onze huidige maatschappij is stress iets wat steeds vaker opduikt. Nu ook in corona tijd hebben mensen vaker stress als gevolg van een onzekere toekomst. 

Maar als praten niet help kan je overgaan naar hypnose. Hypnose is helemaal niet zo eng als wat mensen denken. Hypnose is gewoon rustig luisteren wat ik zeg en door middel van een monotone stem zak je ruistig weg in een trance maar toch hoor je mij praten. Zelfs als zou je in slaap vallen is er helemaal niets aan de hand want jou onderbewustzijn hoort mij nog steeds praten. 

Hypnose - hoe wij te werk gaan is uw verhaal in metaforen schrijven, want wij leven met metaforen, en dan halen we negatieve weg en plaatsen positieve suggesties.Mensen kunnen ook van stotteren af geholpen worden met hypnotherapie. 

​Maar er zijn ook anderen therapieën voor anderen problemen zoals:

Relatie Therapie- Eerst komen ze samen naar mijn toe, waarna we dan elk even apart praten want het is soms zo dat de een de anderen geen kans geeft om te praten. De een zegt dan gewoon helemaal niets meer. 

Seks Therapie- angst voor seks, of gewoon seks problemen kunnen met massage een stuk makkelijker worden. We proberen eerst te kijken waar de angst vandaan komt en dat kan door regressie hypnose of gewoon door te praten en dan kijken hoe we dat dan oplossen d.m.v. programmas. 

Zo zijn er nog veel meer therapieen maar voor elke probleem word er gekeken naar de klant ,zijn angsten, zijn achtergrond en of er nog meer angsten in zijn leven zijn die ook meespelen. Dus er is niet altijd een , 1,2,3, oplossing. Elke therapie is weer anders.

Heeft u hulp nodig mag u mij natuurlijk bellen.

Liefs  medium marqueritte medical healer. 

Fortune Telling

HET UNIVERSUM 
EN DE SPIRITUELE WERELD

Readings, Pendelen, Healen

elke week nieuwe product erbij