Original%2525252520on%2525252520Transparent_edited_edited_edited_edited_edited.png

SPIRITUALIST & MEDICAL MEDIUM

 

SPIRITUALIST MARQUERITTE MEDICAL MEDIUM

Mijn doel in het leven is om mensen gelukkig te zien. Als iemand verdriet heeft dan krimp ik ineen, en ik zal alles doen om die gelukkig te zien.  Ik wil mensen helpen die van hun levenspad af zijn gegaan weer in de rechte  richting te sturen zodat ook zij weer de toekomst positief en gelukkig tegemoed zien. Blije mensen maken mij blij en ik wil elke dat blij zijn. Ik woon in Friesland tussen de koeien en natuur, frisse lucht en vogels, zwanen, eenden en ganzen.. Daarom wil ik dit graag delen met jullie en geef ik iedere weekend een meditatie retraite. Dat je thuiskomt ontspannen , relaxed en zoveel meer over jezelf te weten gekomen.Leer om te ontspannen is de nieuwe doen van 2021.
voor meer info

IMG_20170831_213534.jpg
IMG_E1560.JPG
IMG_20170408_193045.jpg
IMG_1565 (1).JPG
Man op een bankje
 
Fortune Telling

HET UNIVERSUM 
EN DE SPIRITUELE WERELD

Readings, Pendelen, Healen

 

elke week nieuwe product erbij

 
 
Image by engin akyurt

MASSAGES

van Ontspanning tot Tantra, Hot Stones massage en de Lomi-Lomi massage binnen of buiten bij  Body and Mind Massages   krijgt u gewoon de allerbeste  massage in Friesland en omstreken. Haha ik zou zeggen kom het maar eens proberen. Body and Mind Massages verwelkomd u graag in it Heidenskip.

 
Couples Feet in Hot Tub Jacuzzi Spa Outd

MEDITATIE RETRAITE- OP EEN UNIEKE LOCATIE EN EEN ONVERGEFELIJKE ERVARING,

Rust en Ontspanning, Energie en Positiviteit, Mentaal en Lichamelijk

 

HYPNOSE

oplossen van angsten
Afvallen
Stoppen met roken
Af van het verleden

Mensen zijn nog steeds bang voor hypnose maar ze weten niet dat ze vaak  zonder dat ze het weten in hypnose zijn. Denk maar als je naar huis rijd en opeens ben je thuis zonder dat je maar nadacht over de weg voor je, stoppen nee je reed gewoon op automatische piloot. Of je leest een boek en aan de einde van de pagina weet je eigenlijk niet wat je gelezen hebt. Dat is hypnose en  zo ook breng ik je in  een lichte hypnose terwijl je luisterd naar mijn stem, alleen maar mijn stem.......

Hypnotizing Patient
 

KLANTEN PRAAT

Psssttt wat vind jij??

Ik krijg graag feedback - zowel complementair als constructief. Als gecertificeerd Welzijnsconsulent ben ik er trots op dat ik het vertrouwen van mijn gewaardeerde klanten heb gewonnen. Lees verder om te zien wat anderen over mij hebben gezegd.

Senior Man

Massages- Super mag van mij wel elke dag.  Heerlijk rustig met muziek en een warme bed. ik raad het aan.

Robbie White

Male Portrait

Een reading ge

sanne

Attractive Young Woman

This is your Testimonial quote. It’s a great place to share reviews about you, your personal qualities and your services. Add client details for extra credibility and get your future clients excited from day one!

Payton Hillman

 

CONTACT

Voor al uw vragen kunt u  ons hier bereiken

Feandyk 2
8724LG Friesland
Nederland

0630295424

Thanks for submitting!

IMG_0018.JPG