top of page
IMG_1566.JPG

WELKOM,  LAAT IK MIJ AAN U VOORSTELLEN IK BEN

Medium,Healer,Hypnotherapeut,Medical Medium, Personal Life coach en Sex Therapeut.

Ik ben geboren in Zaandam Nederland. ik heb 25 jaar in Zuid-Afrika gewoond en een heerlijk leven gehad. Ik ben in 1996 terug gekomen naar Nederland en lang als Makelaar onroerendgoed gewerkt. In 2004 ben ik met mijn man naar Friesland verhuisd naar it Heidenskip een plek waar veel mensen nog nooit van gehoord hebben maar een ernorm mooi landschap is. Veel natuur veel dieren, vossen, egels, eenden, ganzen en hazen. Het is uitgerekt en er wonen weinig mensen, veel boerderijen. En meteen daar hebben wij een leuke woonboerderij verbouwd. Waar ik mijn passie schilderen van dieren kon uitleven. Ik ben altijd al helder-wetend en helder-horend geweest maar er nooit wat mee gedaan want dan werd je voor gek beschouwd. Maar na een paar cursussen wilde ik het weer oppakken en dat deed ik.  Sinds 2010 is het mijn missie om mensen te helpen en hen  in staat te stellen hun meest uitdagende obstakels te overwinnen en een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Door mijn uitgebreide ervaring ben ik volledig toegerust om u te begeleiden, ondersteunen en bij te staan bij het opbouwen van het leven dat u duidelijk verdient.

Ik lees en werk graag met Chinese Geneeskunde en u kunt hier een stukje erover lezen.

Als  coach streef ik ernaar om een levensbalans te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn en alle aspecten van uw ware zelf viert. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren - omarm de gezondheid!

Mensen zeggen wel eens wat doe jij veel maar ja je bent nooit te oud om te leren en ik wil alles van het lichaam weten, Dan kan ik iedereen helpen.

Ik zie momenteel dat mensen veel te stressed zijn, ook natuurlijk me alle toestanden in de wereld. Daarom hebben wij nu een weekend Meditatie Retraite georganiseerd. Bookingen zijn u open.  Een weekend weg met alleen rust en ontspanning, massage en lichamelijke ontspanning en ontlading in de sauna of jacuzzi.  Zie bij  services meditatie retraite wat dat inhoud.

Ik hoop u snel eens te kunnen ontmoeten. Namaste ik wens u een hele fijne dag. Marqueritte

bottom of page