Wat is Goudsteen?

Goudsteen edelsteen is een kristal wat door de mens zelf gemaakt wordt. In de 16e eeuw probeerden Italiaanse monniken via alchemistische processen goud te maken. Zo ontstond Goudsteen. Hoewel de steen met inmenging van mensen gemaakt wordt heeft ze sterke helende eigenschappen. 

Spirituele werking van Goudsteen

De Goudsteen edelsteen heeft, ondanks dat het een niet natuurlijk gevormde steen is, een sterk helende werking. De Goudsteen werkt opbeurend en stimuleert een positieve kijk op het leven. Hierdoor een uitstekende steen voor depressies. Hij geeft ook energie en kracht. De stimulerende werking van Goudsteen bevordert individualiteit en ambitie en geeft de kracht om je doel te bereiken. Goudsteen weekt emotie en verdriet los en maakt ze beter beheersbaar omdat hij je leert afstand leert nemen van de emotie. Voor rust en evenwicht in jezelf te brengen is Goudsteen een goede steen.

Fysieke werking van Goudsteen

Goudsteen edelsteen heeft een positieve werking op de maag, nieren, longen, voortplantingsorganen en prostaat. De hersenen worden door Goudsteen geprikkeld waardoor het (logisch) denken en de concentratie verbetert. Hij is een echte stimulator. Verder is de Goudsteen goed voor botten en spieren. Voor het stoppen met roken is een combinatie van Rookkwarts met de Goudsteen een goede keus. Ook het reukvermogen wordt versterkt. Goudsteen edelsteen geeft meer ruimte en lucht aan de longen. Daardoor ook goed bij benauwdheid. Het is een goede steen om weer in balans te komen wanneer de chakra’s zijn verstoord. Goudsteen kristal is tevens goed te gebruiken bij problemen aan de baarmoeder.

Goudsteen is ook te koop in ons webshop (zie boven)

Feandyk 2, 8724 LG It Heidenskip, Friesland, Netherlands

0630295424

©2017 BY MEDIUM MARQUERITTE, HYPNOTHERAPIST AND LIFE COACH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

algemene voorwaarden

privacy