Hallo en welkom.


Hier vindt u alles over Edelstenen, hun healing werking op de mens en meer. Mist u hier nog een steen laat mij weten en dat plaats ik het alsnog.

Edelstenen

Passionate Life Coach

.

The Power of  Gemstones:

EDELStenen geven energie / GEM-Stones give you energy.

Stenen zitten vol met energie, het is de energie van ons en de stenen die veroorzaken dat we kunnen helen met  de stenen. De Kracht van Edelstenen. U denkt misschien dat kristallen een New-Age mode zijn, maar in feite zijn ze een van de oudste vormen van genezing en zijn ze altijd voor bescherming gebruikt.
Een kristal communiceert zijn doel als u bereid bent te luisteren. Behandel uw kristallen als vrienden. Praat ertegen, houd ze vast, mediteer ermee, nodig ze uit u te helpen en vraag hoe ze willen werken. Een kristal is een effectief middel voor energie versterking, heling en spirituele groei, maar elk kristal werkt op grond van uw eigen vibratie en behoeften. Denk niet te gauw dat uw kristal slechts bepaalde dingen doet. Alle mogelijkheden staan open en hoe meer u zich op kristallen afstemt, des te vaker zullen ze u verrassen.

crystals explained
crystals explained
carneool
Carneool - lees verder.
Stenen die bij Chakra's horen
chakra stenen- Lees verder.
Zoek op Klacht
Klacht en steen die erbij hoort. Foto hierboven chakra kleuren.
Black Obsidian
Black Obsidian- lavaglass
Agate
Moss Agate- healing stone
Moonstone/Maansteen
purposes of moonstone
eigenschappen steen
Goudsteen
Goudsteen
Jade
Jade-Semi precious stone
Red Jaspis
Red Jaspis
Lapis Lazulli
Lapis Lazulli click on link for more information
Bergkristal
Bergkristal
Amatist
AmatistAmethyst elestial kwarts opent alle hogere kruin chakras. Afgestemd op de transformerende violette vlam stimuleert deze krachtige genezende steen de pijnappelklier en opent een verbinding met spirituele gidsen en stellaire wezens. Hij verjaagt negatieve energie en biedt kalmte en geruststelling. Hij helpt bij multidimensionale cellulaire healing en hersen integratie, gaat de effecten van drugs of alcohol tegen en heft verslavings patronen en ziel imperatieven op. Smoky amethyst
Rozekwarts
Rozekwarts
tijgeroog
Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden, geeft zelfvertrouwen en bevorderd veratwoordelijksheidsgevoel.Wil je een nieuwe baan? Draag dan tijgeroog. Bijvoorbeeld verwerkt in een ring  en het liefst aan je wijsvinger. Tijgeroog kan je helpen om zicht op bepaalde zaken te krijgen en je oordeelskracht en besluitvaardigheid te verbeteren.  Als je bijvoorbeeld je creativiteit wilt bevorderen, draag dan deze steen aan een ketting of koordje om je hals. Dit is ook de steen van de tweeling
Black Onyx
Black Onyx
Show More

Feandyk 2, 8724 LG It Heidenskip, Friesland, Netherlands

0630295424

©2017 BY MEDIUM MARQUERITTE, HYPNOTHERAPIST AND LIFE COACH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

algemene voorwaarden

privacy