Wat is Bergkristal?

De Romijnen en Grieken noemden het krystallos. Zij geloofden dat Bergkristal voor eeuwig bevroren water was. In latere tijden is daar het woord "berg" voor geplaatst. Dit om onderscheid te kunnen maken tussen het kristal waar glazen van gemaakt werden en het mineraal Kristal.
Bergkristal is een veel voorkomend kleurloos kwarts.

Spirituele werking van Bergkristal

Bergkristal edelsteen is een steen met grote geneeskracht en doordat het zo zuiver en neutraal is, is ook bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Bergkristal is een krachtige spirituele steen met hoge trilling die door schaduwstukken heen kan dringen. Bergkristal versnelt de bewustzijnsontwikkeling. Stimuleert helderheid van ''zien'' en ''weten'' en de ontwikkeling van gaven. Bergkristal edelsteen herstelt stoornissen in de energievelden van de aura. Zuivert de omgeving waar het staat en heeft tevens een harmoniserend effect. Reinigt emotioneel en fysiek. Dit kristal versterkt de werking van de andere kristallen.

Fysieke werking van Bergkristal

Bergkristal beschermt de aura tegen straling. Werkt vitaliserend, bevordert een neutrale houding. Goed voor de concentratie, menstruatie, het immuunsysteem, lichte brandwonden, werkt koortsverlagend en zorgt voor een evenwichtige houding.

Waar wordt Bergkristal gevonden?

Verenigde Staten, Brazilië, Madagaskar, India, Sri Lanka, Myanmar, Kenia, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen, Frankrijk

Bergkristal kopen?

bij ons in ons eigen webshop kunt u bergkristal kopen. 

Feandyk 2, 8724 LG It Heidenskip, Friesland, Netherlands

0630295424

©2017 BY MEDIUM MARQUERITTE, HYPNOTHERAPIST AND LIFE COACH. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

algemene voorwaarden

privacy